Atez SilverBlue Theme problems

A forum for general AmigaOS 4.x support questions that are not platform-specific

Atez SilverBlue Theme problems

Postby samo79 » Sat Jul 09, 2011 12:59 am

Ok, here another problem with the theme, this time the guilty is the Atez SilverBlue Theme, a sort of clone of the well know Atez from Hyperion (again with OWB), this time problem start if you open a new tab, see grab:

http://imageshack.us/photo/my-images/534/owb2.png/

As usual I talked with the author of this theme but again he didn't be able to fix, maybe an OWB issue, a bug of the theme or an OS4 issue ?

Anyone with the same issue ?
User avatar
samo79
 
Posts: 519
Joined: Sat Jun 18, 2011 12:13 am
Location: Italy

Re: Atez SilverBlue Theme problems

Postby samo79 » Sun Jul 10, 2011 7:12 pm

Just to add, this problem seems a bit different than the one (SilverGreen Theme) reported at:

viewtopic.php?f=14&t=163

Is different because it seems affected also the MUI and all the other programs, it seems strictly related to the window "costructor" rathen the the content of a Reaction window

I can provide other grabs if needed
User avatar
samo79
 
Posts: 519
Joined: Sat Jun 18, 2011 12:13 am
Location: Italy

Re: Atez SilverBlue Theme problems

Postby samo79 » Thu Aug 18, 2011 7:33 am

We have found why Atez like theme is broken opening f.e. more than 1 tab in OWB and others under OS 4.1 Update 2.

The cause is the shadows effect related to the compositing, disabling it the bug finally gone and you can use this theme again without any problem :)

Is it possible to open a new ticket in order to fix it ?
User avatar
samo79
 
Posts: 519
Joined: Sat Jun 18, 2011 12:13 am
Location: Italy

Re: Atez SilverBlue Theme problems

Postby Elwood » Fri Aug 19, 2011 1:48 pm

Reported as bug 7187...
Philippe "Elwood" Ferrucci
Sam460 owner
AmigaOS 4 betatester
User avatar
Elwood
AmigaOS Core Developer
AmigaOS Core Developer
 
Posts: 64
Joined: Sat Jun 18, 2011 7:57 pm
Location: Lyon, France

Re: Atez SilverBlue Theme problems

Postby samo79 » Sat Aug 20, 2011 2:23 pm

Thanks Elwood :)
User avatar
samo79
 
Posts: 519
Joined: Sat Jun 18, 2011 12:13 am
Location: Italy


Return to General AmigaOS

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 6 guests