Graphical glitch in NeoGUI (GnGeo emulator)

A forum for general AmigaOS 4.x support questions that are not platform-specific

Graphical glitch in NeoGUI (GnGeo emulator)

Postby samo79 » Tue Jan 03, 2017 4:59 pm

Since the installation of the FE Update 1 there is now a visible graphical glitch into the NeoGUI window :-/ ... probably a compositing issue ?

Test it: http://os4depot.net/index.php?function= ... /gngeo.lha
Attachments
glitch.png
User avatar
samo79
 
Posts: 511
Joined: Sat Jun 18, 2011 12:13 am
Location: Italy

Re: Graphical glitch in NeoGUI (GnGeo emulator)

Postby tonyw » Wed Jan 04, 2017 1:20 am

And what is wrong? Can you describe the fault, or give us a screenshot without the fault?
I don't know how it is meant to look.

What platform are you running on?
cheers
tony
User avatar
tonyw
AmigaOS Core Developer
AmigaOS Core Developer
 
Posts: 1207
Joined: Wed Mar 09, 2011 2:36 pm
Location: Sydney, Australia

Re: Graphical glitch in NeoGUI (GnGeo emulator)

Postby samo79 » Wed Jan 04, 2017 4:48 am

tonyw wrote:And what is wrong? Can you describe the fault, or give us a screenshot without the fault?
I don't know how it is meant to look.

What platform are you running on?


Well it should be like this --> http://os4depot.net/filedata/snapshot/5904_1_snap.jpg

My machine is a Sam440ep Flex 800 + Radeon 9250 and AmigaOS 4.1 Final Edition Update 1

No problem instead with the old Final Edition
User avatar
samo79
 
Posts: 511
Joined: Sat Jun 18, 2011 12:13 am
Location: Italy

Re: Graphical glitch in NeoGUI (GnGeo emulator)

Postby broadblues » Wed Jan 04, 2017 12:42 pm

Without knowing how the image is rendered it hard to say, but in the first instance you should contact the author and get him to check there is no error in the GUI code that has been revealed by the update to a more recent component.

I can confirm it happens on my SAM with latest beta.
User avatar
broadblues
AmigaOS Core Developer
AmigaOS Core Developer
 
Posts: 453
Joined: Sat Jun 18, 2011 3:40 am
Location: Portsmouth, UK

Re: Graphical glitch in NeoGUI (GnGeo emulator)

Postby samo79 » Fri Jan 06, 2017 5:56 am

broadblues wrote:Without knowing how the image is rendered it hard to say, but in the first instance you should contact the author and get him to check there is no error in the GUI code that has been revealed by the update to a more recent component.

I can confirm it happens on my SAM with latest beta.


The author is Vicente 'Ami603' Gimeno, he is an OS4 team member i think ...
User avatar
samo79
 
Posts: 511
Joined: Sat Jun 18, 2011 12:13 am
Location: Italy

Re: Graphical glitch in NeoGUI (GnGeo emulator)

Postby tonyw » Fri Jan 06, 2017 12:54 pm

I've sent him an email...
cheers
tony
User avatar
tonyw
AmigaOS Core Developer
AmigaOS Core Developer
 
Posts: 1207
Joined: Wed Mar 09, 2011 2:36 pm
Location: Sydney, Australia

Re: Graphical glitch in NeoGUI (GnGeo emulator)

Postby Ami603 » Sat Jan 21, 2017 1:41 pm

Hello , i've seen the issue and am currently investigating it.No promises on timeframe,thouh
gh.
Vicente Gimeno

Betatester Number: A1-X1096
Fractal Design Define R3 (without branding and boingball)
GFX Card: Club3D Radeon HD4650, 512Mb DDR2 128Bit, Passive cooling.
PSU: OCZ StealthxStream pro 500W Modular
4Gb RAM
500Gb SATA +160Gb PATA WD Hardisks
Sony SATA DVDRW
4Gb UDMA Hi Speed Compact Flash.
User avatar
Ami603
Beta Tester
Beta Tester
 
Posts: 151
Joined: Mon Dec 20, 2010 3:39 pm
Location: Valencia, Spain

Re: Graphical glitch in NeoGUI (GnGeo emulator)

Postby Ami603 » Mon Jan 23, 2017 4:34 pm

Hi, please test this version and let me know if it solves your problem.
I rewrote the preview rendering code, should be cleaner (safer also) now.

http://ami603.amiga-projects.net/NeoGUI
Vicente Gimeno

Betatester Number: A1-X1096
Fractal Design Define R3 (without branding and boingball)
GFX Card: Club3D Radeon HD4650, 512Mb DDR2 128Bit, Passive cooling.
PSU: OCZ StealthxStream pro 500W Modular
4Gb RAM
500Gb SATA +160Gb PATA WD Hardisks
Sony SATA DVDRW
4Gb UDMA Hi Speed Compact Flash.
User avatar
Ami603
Beta Tester
Beta Tester
 
Posts: 151
Joined: Mon Dec 20, 2010 3:39 pm
Location: Valencia, Spain

Re: Graphical glitch in NeoGUI (GnGeo emulator)

Postby javierdlr » Tue Jan 24, 2017 1:02 am

Ami603 wrote:Hi, please test this version and let me know if it solves your problem.
I rewrote the preview rendering code, should be cleaner (safer also) now.

http://ami603.amiga-projects.net/NeoGUI



Yes, now shows GUI correctly. THX!!!!!
User avatar
javierdlr
Beta Tester
Beta Tester
 
Posts: 363
Joined: Sun Jun 19, 2011 11:13 pm
Location: Donostia (GUIPUZCOA) - Spain

Re: Graphical glitch in NeoGUI (GnGeo emulator)

Postby samo79 » Sun Apr 09, 2017 1:24 pm

Ami603 wrote:Hi, please test this version and let me know if it solves your problem.
I rewrote the preview rendering code, should be cleaner (safer also) now.

http://ami603.amiga-projects.net/NeoGUI


Yeah, it solve the problem, thank you 8-)
Before you release it i attach you an update for my old italian translation ;)
Attachments
NeoGUI_italian.lha
(2.59 KiB) Downloaded 16 times
User avatar
samo79
 
Posts: 511
Joined: Sat Jun 18, 2011 12:13 am
Location: Italy


Return to General AmigaOS

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron