Console Prefs Iconification bug

A forum for general AmigaOS 4.x support questions that are not platform-specific

Console Prefs Iconification bug

Postby xenic » Thu Jan 04, 2018 6:00 pm

If you iconify SYS:Prefs/Console, change the Workbench font and then uniconify Console prefs; the Console prefs window opens but the icon remains on the Workbench screen. If you again double-click the Console icon that is left on the Workbench screen you get a Grim Reaper. If, instead of double-clicking the icon, you iconify the Console prefs again you will have 2 Console prefs icons on the Workbench screen. Can someone confirm this and add it to an OS4.x bugzilla?
AmigaOne X1000 with 2GB memory - OS4.1 FE
xenic
 
Posts: 1103
Joined: Sun Jun 19, 2011 1:06 am

Re: Console Prefs Iconification bug

Postby nbache » Thu Jan 04, 2018 6:53 pm

It doesn't do that (leave the icon after uniconification) in my beta installation, which probably means it has been fixed in the meantime.

I'll check it when I get a chance to reboot into a clean public system, just to make sure, unless Tony beats me to it by confirming it having been fixed.

Best regards,

Niels
User avatar
nbache
Beta Tester
Beta Tester
 
Posts: 1250
Joined: Mon Dec 20, 2010 8:25 pm
Location: Copenhagen, Denmark

Re: Console Prefs Iconification bug

Postby tonyw » Fri Jan 05, 2018 12:00 am

Yes, that problem was fixed in V53.26, almost exactly a year ago. Currently at version 53.27.
cheers
tony
User avatar
tonyw
AmigaOS Core Developer
AmigaOS Core Developer
 
Posts: 1301
Joined: Wed Mar 09, 2011 2:36 pm
Location: Sydney, Australia


Return to General AmigaOS

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron