Deneb ZIII & Amiga OS 4.1 Final edition

A forum for Classic Amiga specific support issues.

Deneb ZIII & Amiga OS 4.1 Final edition

Postby teslamaitre » Mon Jun 11, 2018 6:02 pm

Hi,

My config : A4000T, CyberstormPPC, Repulse board, Catweasel board, Deneb board, XSurf board.

My USB Zorro Board Deneb ZIII :

--> Works with Amiga OS 3.9, 4.0 & 4.1 first edition.
--> Doesn't work with Amiga OS 4.1 Final Edition : at the OS 4.1 boot, i have a multicolored reboot process and the cycle starts over again, and again ... (if i remove the Deneb board, the problem disapears).

Could you help me ?

Thanks for your help.
teslamaitre
 
Posts: 2
Joined: Sun Jun 10, 2018 7:10 pm

Re: Deneb ZIII & Amiga OS 4.1 Final edition

Postby Belxjander » Wed Jun 13, 2018 7:45 am

Have you looked at any updates for the DenebZ3 for changes after OS4.1 to OS4.1FE ?

as I know on my own sam440flex system I had a kernel update along with some USB device changes
so maybe the drivers for the DenebZ3 also need to be updated for AOS4.1FE ?

Just my own question... if you remove any autoboot modules from the FlashROM on the DenebZ3,
does AOS4.1FE become bootable without the colors while the DenebZ3 is installed ?
Belxjander
 
Posts: 275
Joined: Mon May 14, 2012 11:26 pm
Location: 日本千葉県松戸市 / Matsudo City, Chiba, Japan

Re: Deneb ZIII & Amiga OS 4.1 Final edition

Postby teslamaitre » Fri Jun 15, 2018 5:14 pm

The Dened has the last firmware (11) and there is no autoboot modules in the FlashROM.
teslamaitre
 
Posts: 2
Joined: Sun Jun 10, 2018 7:10 pm


Return to Platform: Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests