System (sam440flex) and Installation logging

This forum is for all AmigaOne 500, Sam440 and Sam460 specific issues.

Re: System (sam440flex) and Installation logging

Postby xenic » Fri Jun 29, 2012 7:20 pm

Spectre660 wrote:Dont Know if this will help . It is a listing of a Clean Update 4 Python directory.

https://dl.dropbox.com/u/5429075/python.txt

Your listing appears to be close to the listing of my Python listing on the test partion I installed. The number of files is the same for sure; except for the missing Python file I downloaded from OS4Depot (_ssl.so). I think my vision is beginning to blur from looking at file listings :-)
AmigaOne X1000 with 2GB memory - OS4.1 FE
xenic
 
Posts: 1145
Joined: Sun Jun 19, 2011 1:06 am

Re: Belxjander - System (sam440flex) and Installation loggin

Postby xenic » Fri Jun 29, 2012 7:29 pm

Belxjander wrote:Is your python functional in both installations?

Both installations work with the Update Installers but I don't know anything about Python so I can't say if they are both completely functional.

Because I would like to verify my own system file set against someone elses (preferably in person but over a network link if there is no other choice) for the same reasoning as you put here.

I suggest you compare to the listing Spectre660 provided. As I said, my boot partition Python appears to be different and I don't know why. Let us know how your installation compares to Spectre660's listing.
AmigaOne X1000 with 2GB memory - OS4.1 FE
xenic
 
Posts: 1145
Joined: Sun Jun 19, 2011 1:06 am

Re: System (sam440flex) and Installation logging

Postby Spectre660 » Sat Jun 30, 2012 1:33 pm

These are my OS 4 update archives etc

Sam440InstallCD-Upd1.iso 317171712 ----rwe- 13-Jan-10 12:19:40
AmigaOS4.1Update3.lha 16149466 ----rwed 29-Aug-11 16:53:18
AmigaOS4.1Update2.lha 14285042 ----rw-- 30-Apr-10 07:16:23
AmigaOS4.1Update4.lha 16328910 ----rw-d 23-Dec-11 06:48:46
Spectre660
 
Posts: 1475
Joined: Sat Jun 18, 2011 3:16 pm
Location: Montserrat

Re: System (sam440flex) and Installation logging

Postby Spectre660 » Sat Jun 30, 2012 1:35 pm

Python
9.WorkBench:> list "Emergency Boot:C/Python"
Directory "Emergency Boot:C" on Saturday 30-Jun-12
Python 70216 ----rwed 27-Mar-10 21:01:16
1 file - 68K bytes - 139 blocks used
9.WorkBench:>
Spectre660
 
Posts: 1475
Joined: Sat Jun 18, 2011 3:16 pm
Location: Montserrat

Re: System (sam440flex) and Installation logging

Postby xenic » Sun Jul 01, 2012 5:47 am

@Belxjander
Here's a list of the files in my SYS:SObjs directory if that helps:
Hidden Text - Click to Show :
Directory "SObjs:" on Saturday 30-Jun-12
libao.so 123265 ----rwed 09-Sep-09 15:01:16
libbz2.so 245743 ----rwed 05-Sep-11 15:46:07 > SYS:sobjs/libbz2.so.1.0.4
libbz2.so.1.0.4 245743 ----rwed 09-Sep-09 12:16:42
libc.so 77092 ----rw-d 29-Jun-11 21:28:28
libcairo.so 846024 ----rw-d 07-Apr-10 15:00:04
libcurl-7.16.so 315248 ----rwed 20-Sep-09 00:06:56
libdl.so 68420 ----rw-d 25-Mar-10 12:14:48
libexpat.so 326017 ----rw-d 20-Sep-09 00:06:57
libfontconfig.so 339456 ----rw-d 07-Apr-10 14:57:50
libfreetype.so 656552 ----rw-d 07-Apr-10 14:57:54
libgcc.so 56324 ----rwed 20-Sep-09 00:06:58
libgcov.so 21044 ----rw-d 20-Sep-09 00:06:58
libicudata-3.4.so 8975196 ----rwed 20-Sep-09 00:07:10
libicuuc-3.4.so 1562740 ----rwed 20-Sep-09 00:07:13
libjpeg.so 1167242 ----rwed 09-Sep-09 12:16:30
libogg.so 106449 ----rwed 09-Sep-09 15:01:14
libpixman-1.so 659948 ----rw-d 07-Apr-10 14:57:40
libpng.so 662668 ----rwed 05-Sep-11 15:46:07 > SYS:sobjs/libpng12.so
libpng12.so 662668 ----rwed 07-Apr-10 15:03:16
libpthread.so 233456 ----rwed 31-Mar-10 14:23:00
libpython25.so 2045984 ----rw-d 27-Mar-10 21:01:12
libSDL-1.2.so 400668 ----rwed 20-Sep-09 00:07:20
libSDL_gfx.so 72788 ----rwed 20-Sep-09 00:07:20
libsqlite3.so 2721974 ----rwed 22-Mar-10 13:49:44
libssl-0.9.8.so 2312048 ----rwed 20-Sep-09 00:07:24
libstdc++.so 5043417 ----rwed 03-Sep-09 12:53:08
libvorbis.so 222767 ----rwed 09-Sep-09 15:01:14
libvorbisenc.so 1332300 ----rwed 09-Sep-09 15:01:16
libvorbisfile.so 75264 ----rwed 09-Sep-09 15:01:16
libxml2-2.6.so 1686088 ----rw-d 20-Sep-09 00:07:28
libxml2.so 4728163 ----rwed 09-Sep-09 12:53:54
libxslt-1.1.so 277220 ----rwed 20-Sep-09 00:07:29
libxslt.so 982601 ----rwed 09-Sep-09 13:04:34
libz.so 143914 ----rwed 05-Sep-11 15:46:09 > SYS:sobjs/libz.so.1.2.3
libz.so.1 143914 ----rwed 05-Sep-11 15:46:09 > SYS:sobjs/libz.so.1.2.3
libz.so.1.2 143914 ----rwed 05-Sep-11 15:46:07 > SYS:sobjs/libz.so.1.2.3
libz.so.1.2.3 143914 ----rwed 07-Apr-10 15:03:16
AmigaOne X1000 with 2GB memory - OS4.1 FE
xenic
 
Posts: 1145
Joined: Sun Jun 19, 2011 1:06 am

Re: System (sam440flex) and Installation logging

Postby Belxjander » Mon Jul 02, 2012 4:34 am

@Xenic: yes, with the other lists I have gotten I have managed to piece together that the Shared ObjectsI have installed all match...
Belxjander
 
Posts: 276
Joined: Mon May 14, 2012 11:26 pm
Location: 日本千葉県松戸市 / Matsudo City, Chiba, Japan

Re: System (sam440flex) and Installation logging

Postby xenic » Mon Jul 02, 2012 6:35 pm

Belxjander wrote:@Xenic: yes, with the other lists I have gotten I have managed to piece together that the Shared ObjectsI have installed all match...

If you still have crash problems I can only make one other suggestion. My SAM Flex 800Mhz crashes in certain programs almost randomly. Compiling large programs crashes in CC1 at random points, MUI-OWB crashes within 5-10 minutes and other programs crash for no apparent reason. When Hypertext was released, I discovered that all the above crashes disappear if I change my system clock speeds to 733/122 and I've been running my system at that speed ever since. I don't know which SAM Flex you have but if it's running at 800MHz you might try a lower speed.
AmigaOne X1000 with 2GB memory - OS4.1 FE
xenic
 
Posts: 1145
Joined: Sun Jun 19, 2011 1:06 am

Re: System (sam440flex) and Installation logging

Postby Belxjander » Tue Jul 03, 2012 7:41 am

xenic wrote:
Belxjander wrote:@Xenic: yes, with the other lists I have gotten I have managed to piece together that the Shared ObjectsI have installed all match...

If you still have crash problems I can only make one other suggestion. My SAM Flex 800Mhz crashes in certain programs almost randomly. Compiling large programs crashes in CC1 at random points, MUI-OWB crashes within 5-10 minutes and other programs crash for no apparent reason. When Hypertext was released, I discovered that all the above crashes disappear if I change my system clock speeds to 733/122 and I've been running my system at that speed ever since. I don't know which SAM Flex you have but if it's running at 800MHz you might try a lower speed.


Well I have a working system right now and only python and TimberWolf remain "broken" at all (I even copied all the Shared Objects from the complete update set installation as well)

so far those are the only two items that show any issues with everything else working fine, I have no issues with leaving OWB or anything else running over a day or two (I can leave the machine and come back and have it continue where it left off...)

the Updates themselves worked once I ran *all* of them without rebooting between, this seemed to bypass the problem entirely (I'm not sure quite what the issues actually are as it seems to be entirely buried in the SObjs: that get used)

The only other thing I have to report/ask about is what bootloader options there are for SLB/Parthenope and setting up for booting a Linux kernel,

I've set aside a partition (I have even managed to boot and install Crux PPC to it along with building a kernel cuImage file for the sam440 (twice built with no problems so far...)
And the only thing stopping me from Dual-Booting is the non-existence of any Linux boot options...

I just need to know what to do for configuring Parthenope so it shows something other than an error message or otherwise get the SLBv2 to show options for booting Linux with a kernel image supplied...

I also tried the NetInstall ISO as well (it came with a surprise limitation of no reiserfilesystem support...)

I managed to work around this by preparring the drive for a single whole drive partition but skipping saving it and hand-writing a PCC mountlist followed by formatting the second partition on the drive to being vfat by putting it into a windows machine and using the parted magic distribution on that.

I've managed to transfer most of the data I need off the Linux partition onto the FAT32 partition using CrossDOS... and this is when I ran into some troubles with TuneNet... still exploring things a bit more
Belxjander
 
Posts: 276
Joined: Mon May 14, 2012 11:26 pm
Location: 日本千葉県松戸市 / Matsudo City, Chiba, Japan

Re: System (sam440flex) and Installation logging

Postby vox » Tue Jul 17, 2012 10:42 pm

Belxjander wrote:
Well I have a working system right now and only python and TimberWolf remain "broken" at all (I even copied all the Shared Objects from the complete update set installation as well)


Glad its better, the way I would do it is to go all the way up to update 4, then archiving clean install so anytime you could return by simple format and copy files.
Python and TW should work well with that update.
------------------------------------------
Future MOS user pon SAM460ex
https://www.facebook.com/rasvoja
https://www.youtube.com/user/rasvoja
http://socdevelopment.wordpress.com/
User avatar
vox
 
Posts: 154
Joined: Thu Jun 23, 2011 3:19 pm
Location: Belgrade Country:Serbia

Re: System (sam440flex) and Installation logging

Postby Belxjander » Wed Jul 18, 2012 1:21 am

vox wrote:
Belxjander wrote:
Well I have a working system right now and only python and TimberWolf remain "broken" at all (I even copied all the Shared Objects from the complete update set installation as well)


Glad its better, the way I would do it is to go all the way up to update 4, then archiving clean install so anytime you could return by simple format and copy files.
Python and TW should work well with that update.


that is effectively what I have done without making the archive,

I would like to get python and TimberWolf working as well for a complete system install

--EDIT--
Updated TuneNet and that is still not 100% when given directories instead of files

I also lost data as none of the utf8 or iso-2022-jp filenames survived

any ideas for settings that would let me use utf-8 would be very appreciated
Belxjander
 
Posts: 276
Joined: Mon May 14, 2012 11:26 pm
Location: 日本千葉県松戸市 / Matsudo City, Chiba, Japan

PreviousNext

Return to Platform: AmigaOne 500 and Sam series

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 6 guests

cron