Uboot error message.

This forum is for all AmigaOne 500, Sam440 and Sam460 specific issues.

Uboot error message.

Postby acmn » Mon Apr 22, 2013 10:19 pm

What is the meaning of this error message that Uboot prints in my AO500?

"ERROR: Unknown Sense key 05 ASC 64 ASCQ 00"

It appears if there is an audio cd inserted.
Is there any way to avoid it?
acmn
 
Posts: 55
Joined: Sat Jul 28, 2012 6:58 am
Location: Tampere, Finland

Re: Uboot error message.

Postby ZeroG » Mon Apr 22, 2013 10:28 pm

"ERROR: Unknown Sense key 05 ASC 64 ASCQ 00"

It appears if there is an audio cd inserted.


It's just UBoot looking for a bootable CD.

Is there any way to avoid it?

Remove the AudioCD.
User avatar
ZeroG
 
Posts: 116
Joined: Sat Jun 18, 2011 12:31 pm
Location: Germany

Re: Uboot error message.

Postby acmn » Tue Apr 23, 2013 7:41 am

Yes, but Uboot prints that line several times. How to avoid that?
It's a little bit annoying.
acmn
 
Posts: 55
Joined: Sat Jul 28, 2012 6:58 am
Location: Tampere, Finland

Re: Uboot error message.

Postby Spectre660 » Wed Apr 24, 2013 2:54 pm

Do you have a USB hub attached or USB flash drive or SDcard ?
Spectre660
 
Posts: 1401
Joined: Sat Jun 18, 2011 3:16 pm
Location: Montserrat

Re: Uboot error message.

Postby thomasrapp » Wed Apr 24, 2013 3:33 pm

acmn wrote:Yes, but Uboot prints that line several times. How to avoid that?
It's a little bit annoying.


Remove the audio CD.



Spectre660 wrote:Do you have a USB hub attached or USB flash drive or SDcard ?


How is this related to the audio CD messages?
User avatar
thomasrapp
 
Posts: 241
Joined: Sun Jun 19, 2011 12:22 am

Re: Uboot error message.

Postby Spectre660 » Wed Apr 24, 2013 4:09 pm

@acmn
Change the Uboot Console setting to silent from verbose in the Uboot Menu.
Spectre660
 
Posts: 1401
Joined: Sat Jun 18, 2011 3:16 pm
Location: Montserrat

Re: Uboot error message.

Postby Spectre660 » Wed Apr 24, 2013 4:58 pm

I like a little background as to the setup that is giving a problem as I try to duplicate it to help find a solution if I am not aware of the issue causing the problem

thomasrapp wrote:
Spectre660 wrote:Do you have a USB hub attached or USB flash drive or SDcard ?


How is this related to the audio CD messages?
Spectre660
 
Posts: 1401
Joined: Sat Jun 18, 2011 3:16 pm
Location: Montserrat


Return to Platform: AmigaOne 500 and Sam series

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests