Mixer problem still on.

This forum is for all AmigaOne 500, Sam440 and Sam460 specific issues.

Re: Mixer problem still on.

Postby Pseudaxos » Thu Jan 30, 2014 1:13 am

@javierdir
I'm far from home until next Sunday... I'll post it very soon (my Sam is not with me...grrr)
Pseudaxos
 
Posts: 8
Joined: Sat Jan 11, 2014 1:36 pm

Re: Mixer problem still on.

Postby javierdlr » Thu Jan 30, 2014 8:59 pm

Pseudaxos wrote:@javierdir
I'm far from home until next Sunday... I'll post it very soon (my Sam is not with me...grrr)



ok <waitmode_on> :D
User avatar
javierdlr
Beta Tester
Beta Tester
 
Posts: 373
Joined: Sun Jun 19, 2011 11:13 pm
Location: Donostia (GUIPUZCOA) - Spain

Re: Mixer problem still on.

Postby Pseudaxos » Sun Feb 02, 2014 12:12 am

@javierdir
Here is my pciscan results :

Device #5:
Vendor: 0x1412 (VIA Technologies Inc.)
Device: 0x1724 (VT1720/24 [Envy24PT/HT] PCI Multi-Channel Audio Controller)
Class code: 0x040100
RevisionID: 0x01
Interrupt: Line 0x60, Pin 0x01
Subsystem Vendor: 0x1412
Subsystem ID: 0x2403
Resource range #0 (IO)
Base address: 0x00002000
Physical address: 0x00002000
Size: 0x00000020
Resource range #1 (IO)
Base address: 0x00002080
Physical address: 0x00002080
Size: 0x00000080
Pseudaxos
 
Posts: 8
Joined: Sat Jan 11, 2014 1:36 pm

Re: Mixer problem still on.

Postby javierdlr » Mon Feb 03, 2014 6:12 pm

Pseudaxos wrote:@javierdir
Here is my pciscan results :

Device #5:
Vendor: 0x1412 (VIA Technologies Inc.)
Device: 0x1724 (VT1720/24 [Envy24PT/HT] PCI Multi-Channel Audio Controller)
Class code: 0x040100
RevisionID: 0x01
Interrupt: Line 0x60, Pin 0x01
Subsystem Vendor: 0x1412
Subsystem ID: 0x2403


<waitmode_off>
Ups, sorry for delay.
OK my email is jabierdlrATgmailDOTcom send my an email so I can reply and attach a Mixer.docky version with your subsystem soundcard, hope doesn't break anything :-)
BTW: does this card work with current AHI drivers?

EDIT: Anyone having an ENVY soudncard thas been working with Mixer? Can post 'pciscan detail'? TIA.
User avatar
javierdlr
Beta Tester
Beta Tester
 
Posts: 373
Joined: Sun Jun 19, 2011 11:13 pm
Location: Donostia (GUIPUZCOA) - Spain

Re: Mixer problem still on.

Postby Pseudaxos » Tue Feb 04, 2014 9:04 pm

ok, Done just right now ;-) Thanks a lot for your help
Pseudaxos
 
Posts: 8
Joined: Sat Jan 11, 2014 1:36 pm

Previous

Return to Platform: AmigaOne 500 and Sam series

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests