Sam440 refuses to boot startup-sequence [SOLVED]

This forum is for all AmigaOne 500, Sam440 and Sam460 specific issues.

Sam440 refuses to boot startup-sequence [SOLVED]

Postby yssing » Sat May 03, 2014 12:19 pm

I have this really strange issue, where my SAM440 simply wont auto execute startup-sequence.

I have tried the followin to no avail:
re-installing AOS.
Format HD0 and install AOS
Change filesystem
Change battery
Change harddrive
Checking all cables
Any odd combination of above
And still it refuses to auto execute. It just boots to amiga dos and from there I can write execute:startup-sequence and then it boots as it should.

I am lost here I have no idea what to do now, so I hope some one here can help me.
yssing
 
Posts: 3
Joined: Wed Jan 16, 2013 2:02 pm

Re: Sam440 refuses to boot startup-sequence

Postby joerg » Sat May 03, 2014 3:29 pm

yssing wrote:I am lost here I have no idea what to do now, so I hope some one here can help me.
Check your keyboard and mouse, or remove them for testing. Skipping the startup-sequence can be done by pressing the <ctrl> key or the middle mouse button and you may have a broken keyboard or mouse sending it without you doing anything.
joerg
 
Posts: 371
Joined: Sat Mar 01, 2014 6:42 am

Re: Sam440 refuses to boot startup-sequence

Postby yssing » Sun May 04, 2014 10:36 am

You where right, it was a defective keyboard.

thank you very much sir :)
yssing
 
Posts: 3
Joined: Wed Jan 16, 2013 2:02 pm


Return to Platform: AmigaOne 500 and Sam series

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests