Reduced graphics performance since 4.1FEu1?

AmigaOne X1000 platform specific issues.

Reduced graphics performance since 4.1FEu1?

Postby ddni » Mon Jan 16, 2017 10:01 pm

It seems some X1000 users have reduced GFX performance since u1?

http://www.amigans.net/modules/xforum/v ... 47&forum=4
http://amigaworld.net/modules/news/arti ... 08&start=0

Cow3Dv6 and GFXBench2D have shown this.
Is there any known reason for this?
User avatar
ddni
 
Posts: 227
Joined: Sat Dec 03, 2011 12:06 am

Re: Reduced graphics performance since 4.1FEu1?

Postby 328gts » Thu Jan 19, 2017 8:22 pm

A1-X1000 setup: Corsair GS800 800w PSU, Western Digital 250 GB SATA HDD (model:WD2500YS), 4GB Ram, Radeon HD7950-3GB GDDR5- Dual Slot, Lite-On RW DVD/CD, On-Board Nemo sound,8139B NIC, Catweasel MK4+
User avatar
328gts
 
Posts: 531
Joined: Thu Feb 10, 2011 6:53 pm
Location: Toronto, Canada

Re: Reduced graphics performance since 4.1FEu1?

Postby 328gts » Mon Jan 23, 2017 12:33 am

old Cow3D,
X1000, Radeon 7950-3GB DDR5, AmigaOS4.1 FE-Update 1

Warp 3D: 153 FPS
Warp3D-Nova: 450 FPS

new Cow3D-no info bar by Hans

Warp3D: 187 FPS
Warp3D-Nova: 1112 FPS

THANKS HANS !!!
A1-X1000 setup: Corsair GS800 800w PSU, Western Digital 250 GB SATA HDD (model:WD2500YS), 4GB Ram, Radeon HD7950-3GB GDDR5- Dual Slot, Lite-On RW DVD/CD, On-Board Nemo sound,8139B NIC, Catweasel MK4+
User avatar
328gts
 
Posts: 531
Joined: Thu Feb 10, 2011 6:53 pm
Location: Toronto, Canada


Return to Platform: AmigaOne X1000

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest