Disabling Startup Sound?

AmigaOne X1000 platform specific issues.

Disabling Startup Sound?

Postby AndyGarton » Fri Oct 13, 2017 8:13 pm

Is there a way to do this please? I mean the one that happens when the AmigaOS 4.1 FE splash screen is being shown, not the second one which plays when the desktop appears (I've disabled that in prefs).
AndyGarton
 
Posts: 36
Joined: Fri Oct 31, 2014 11:08 pm

Re: Disabling Startup Sound?

Postby mechanic » Fri Oct 13, 2017 9:22 pm

Try editing System:Kickstart/Kicklayout and put a ; semicolon in front of MODULE Kickstart/bootsound.kmod, and save then reboot.

edit: Oops!
Last edited by mechanic on Mon Oct 16, 2017 3:24 pm, edited 1 time in total.
A-Eon A1X1000
User avatar
mechanic
 
Posts: 481
Joined: Sat Jun 25, 2011 10:22 pm

Re: Disabling Startup Sound?

Postby AndyGarton » Fri Oct 13, 2017 11:34 pm

Thank you!
AndyGarton
 
Posts: 36
Joined: Fri Oct 31, 2014 11:08 pm

Re: Disabling Startup Sound?

Postby tonyw » Fri Oct 13, 2017 11:48 pm

A semi-colon (";") would be the preferred character to comment out a line.
cheers
tony
User avatar
tonyw
AmigaOS Core Developer
AmigaOS Core Developer
 
Posts: 1248
Joined: Wed Mar 09, 2011 2:36 pm
Location: Sydney, Australia

Re: Disabling Startup Sound?

Postby AndyGarton » Fri Oct 13, 2017 11:54 pm

Indeed, it seemed churlish to correct that though after such a prompt helpful response!
AndyGarton
 
Posts: 36
Joined: Fri Oct 31, 2014 11:08 pm

Re: Disabling Startup Sound?

Postby nbache » Sat Oct 14, 2017 8:36 pm

Even so, think of the potential future readers seeking the correct answer in this thread.

Best regards,

Niels
User avatar
nbache
Beta Tester
Beta Tester
 
Posts: 1210
Joined: Mon Dec 20, 2010 8:25 pm
Location: Copenhagen, Denmark

Re: Disabling Startup Sound?

Postby LyleHaze » Wed Oct 18, 2017 1:45 am

tonyw wrote:A semi-colon (";") would be the preferred character to comment out a line.


I don't do things halfway.

:lol:
User avatar
LyleHaze
AmigaOS Core Developer
AmigaOS Core Developer
 
Posts: 509
Joined: Sat Jun 18, 2011 5:06 pm
Location: Georgia, USA, just North of the Florida border


Return to Platform: AmigaOne X1000

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron