radeon - failed to load r600

AmigaOne X5000 platform specific issues related to Linux only.

Re: radeon - failed to load r600

Postby caseycullen » Sat Feb 11, 2017 3:37 am

tlosmx wrote:Hi , strange it was look like drm was totally broken in rc4.
Can you make me a shot of this links running pls in firefox?
https://playcanv.as/p/SA7hVBLt/
im killing devs for have gles and gles2 fixed with right color on linux ppc

in case color are not right please all report here or we will heve never it fixed!
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=99638


Hi tlosmx (are you Luigi?)
I had wrong colors. I uploaded the screenshot and added to the report.
caseycullen
 
Posts: 54
Joined: Sat Dec 17, 2016 8:12 am
Location: Madison, WI USA

Re: radeon - failed to load r600

Postby tlosmx » Wed Feb 22, 2017 5:27 pm

yes im . sorry for the late reply but i dont have to much time for nav the interet :P
AmigaOne Xe 933 mhz Radeon 9000pro Samsung 840 SSD
Pegasos2 1266mhz Radeon 9800pro Verbatib Sata3 SSD
Sam 460ex Lite 2gb Ram , Radeon 6670,Toshiba 500gb Sata/HDD
Amiga Cd32 / Amiga 600 / Amiga 500 / Amiga CDtv/ Amiga 4000 / Amiga 1200 /Amiga 2000 and many many many z3 Boards
tlosmx
Beta Tester
Beta Tester
 
Posts: 195
Joined: Sat Feb 09, 2013 10:15 am

Re: radeon - failed to load r600

Postby caseycullen » Thu Feb 23, 2017 3:37 am

tlosmx wrote:yes im . sorry for the late reply but i dont have to much time for nav the interet :P


Nice! I love your YouTube videos! Always good and funny music choices :P
Can you share what you did to make VLC work on your X5000?
I'm trying to build VLC from source but it has many, many build dependencies...
I am not sure if I need to build all VLC from source, or just a few libraries?
I hope you can let me know! I see from your videos you have a very nice YouTube playback performance!
caseycullen
 
Posts: 54
Joined: Sat Dec 17, 2016 8:12 am
Location: Madison, WI USA

Re: radeon - failed to load r600

Postby tlosmx » Thu Feb 23, 2017 11:22 pm

No Vlc on my X5000 im using it on quad g5 (altivec is needed)
but im using the great kodi on Mate.

sudo apt install kodi

:)

Thanks for like my videos :)
about youtube it is all relative of gpu, xorg version and mesa . 720p are not a problem for X5000 on Firefox... high resolution (1080p and k4) working but have much frame drops because not mp4 gpu decoding.
AmigaOne Xe 933 mhz Radeon 9000pro Samsung 840 SSD
Pegasos2 1266mhz Radeon 9800pro Verbatib Sata3 SSD
Sam 460ex Lite 2gb Ram , Radeon 6670,Toshiba 500gb Sata/HDD
Amiga Cd32 / Amiga 600 / Amiga 500 / Amiga CDtv/ Amiga 4000 / Amiga 1200 /Amiga 2000 and many many many z3 Boards
tlosmx
Beta Tester
Beta Tester
 
Posts: 195
Joined: Sat Feb 09, 2013 10:15 am

Previous

Return to Platform: AmigaOne X5000 - Linux Only

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests