X-Surf + RapidRoad in A4k with AOS4.1 FE Classic?

A forum for Classic Amiga specific support issues.

X-Surf + RapidRoad in A4k with AOS4.1 FE Classic?

Postby spud » Tue Jul 18, 2017 12:15 am

My internet searches do not give definitive answers.

According to HD-zone X-Surf 100 is supported in AOS 4.1 FE Classic. Correct? Which driver to use? I read some drivers are unstable.

What is unclear to me, is the RapidRoad, that sits on top of the X-Surf-100, supported out of the box by AOS 4.1 FE Classic?

My Highway card works out of the box. No need to install Poseidon, AOS 4.1 FE Classic seems to come with a built in USB driver.

Thanks!
spud
 
Posts: 9
Joined: Mon Jul 03, 2017 10:07 am

Re: X-Surf + RapidRoad in A4k with AOS4.1 FE Classic?

Postby Benny » Mon Oct 09, 2017 3:11 pm

spud wrote:My internet searches do not give definitive answers.

According to HD-zone X-Surf 100 is supported in AOS 4.1 FE Classic. Correct? Which driver to use? I read some drivers are unstable.

What is unclear to me, is the RapidRoad, that sits on top of the X-Surf-100, supported out of the box by AOS 4.1 FE Classic?

My Highway card works out of the box. No need to install Poseidon, AOS 4.1 FE Classic seems to come with a built in USB driver.

Thanks!


Yes, I'm using the 68000 driver of the X-Surf 100.


I don't have an answer for the Rapidroad, anyone else ?
Benny
 
Posts: 29
Joined: Fri Nov 11, 2011 9:03 pm

Re: X-Surf + RapidRoad in A4k with AOS4.1 FE Classic?

Postby smf » Tue Oct 17, 2017 2:08 pm

Icomp have not made any Sirion(the os4.1 usb stack) drivers for Rapidroad so you have to use the poseidon driver and poseidon under os4.1.
smf
Beta Tester
Beta Tester
 
Posts: 83
Joined: Fri Nov 18, 2011 12:16 am


Return to Platform: Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests